Zeven manieren om een edelsteenhanger te dragen zodat de hele wereld hem kan zien

By | July 14, 2022

Edelstenen hangers
 

Elke edelsteen is een wereld op zich. Ze lijken misschien niet altijd zo, op de manier waarop wij mensen geneigd zijn dingen te bekijken. Maar het valt niet te ontkennen dat elk van deze stenen een intrinsieke betekenis en waarde heeft. Ze kunnen bijvoorbeeld uw liefde voor een ander persoon vertegenwoordigen, een familielid of vriend, of zelfs een plaats waar u quality time met hen heeft doorgebracht. Dus wat als we u vertellen dat die kleine nuances zich ook uitstrekken tot hoe u uw edelsteenhanger kunt dragen? Dat klopt. Zie je, als je je hanger draagt zoals zoveel andere mensen doen… nou… Het maakt niet uit of anderen het niet snappen of niet. Het enige dat telt is dat het je een goed gevoel geeft over jezelf en je relatie met de persoon van wie je hem kreeg.

Dingen die elke edelsteen hanger moet hebben.

Hoe draag je een edelsteen met vertrouwen?

Als je vertrouwen hebt in de edelsteen die je draagt, zullen anderen dat ook hebben. En vertrouwen leidt tot respect. Dus als je een edelsteen draagt waar je echt in gelooft, dan straalt dat automatisch af op de anderen om je heen. Dat is het mooie van de menselijke soort, toch? We zijn zo'n gezellig stel.

Als je je edelsteenhanger niet om de juiste redenen draagt, dan kun je net zo goed rondlopen met een bordje "deze hanger is te belangrijk om het dragen waard te zijn". Als dat het geval is, dan kun je hem net zo goed op een veilige plek bewaren en alleen dragen als het goed voelt.

Waarvoor moet je je edelsteenhanger niet dragen?

Als je een edelsteenhanger draagt om indruk te maken op andere mensen, dan is dat met recht zonde. De reden waarom we over edelstenen hangers schrijven en ze in de eerste plaats dragen, is dat je je goed kunt voelen in je relatie met degene die hem voor je heeft gekregen.

Als je een edelsteenhanger draagt om te pronken voor anderen, of om te pronken voor jezelf, dan ben je hier niet voor. Je bent hier om die kleine stukjes steen te dragen die zoveel voor je betekenen en ze te laten zien op een manier die je een goed gevoel over jezelf geeft.

Als je een edelsteenhanger draagt om indruk te maken op andere mensen, bewijs je jezelf geen dienst. Wil je het goed doen, maak er dan een sieraad van waar je echt van houdt. Dan draag je het met trots en hoef je niet te doen alsof je het met enthousiasme draagt.

Hoe draag je een edelsteen met vertrouwen?

Draag je edelsteenhanger met trots. Draag hem met vertrouwen. Dat is het.

En we bedoelen inderdaad alleen trots dragen. Want vertrouwen is het eerste wat je verliest als je een edelsteenhanger draagt. En je moet vertrouwen hebben in jezelf en je liefde voor de persoon die je het cadeau gaf.

Maar hoe doe je dat? Nou, draag je sieraad net als elk ander kledingstuk. Draag het niet te hoog in de nek, want dat is toch al het eerste wat mensen opvalt. Draag het laag genoeg, zodat je je er niet zelfbewust over voelt. Zet hem op en voel het vertrouwen stromen. Zet nu je koptelefoon op, of maak een wandeling en voel het vertrouwen weer stromen. Je kunt ook affirmaties zeggen terwijl je je edelsteenhanger draagt, als je je bijzonder zelfverzekerd voelt.

Conclusie

Of je nu een jongen of een meisje bent, er gaat niets boven een edelsteen om een geweldig cadeau te geven. Ze zijn een symbool van je liefde en altijd een goede gesprekspartner. Met dat in gedachten hebben we een paar ideeën verzameld over hoe je een edelsteenhanger kunt dragen, zodat de hele wereld hem kan zien.

Tenminste, als je wilt dat de hele wereld weet wat de betekenis is van de edelsteen die je draagt. En dat, mijn vriend, is een beslissing die alleen jij kunt nemen. Het is tenslotte jouw hanger. Dus draag hem met trots, en maak je geen zorgen over anderen. Want als ze het niet snappen, maakt het niet uit.