Hoe de beste katoenen stoffen te selecteren: Een gids voor katoen

By | July 14, 2022

Katoen stoffen

Er zijn een paar belangrijke dingen die u in gedachten moet houden als u op zoek bent naar de juiste stof voor uw bedrijf. Het eerste wat u zich moet afvragen is voor welke look u gaat. Om een beter idee te krijgen van wat u zoekt, neemt u een paar minuten de tijd om na te denken over wat voor soort bedrijf u wilt runnen. Zodra u weet wat voor soort look u wilt voor uw bedrijf, zult u in een betere positie om de juiste stof voor uw behoeften te vinden. Een ander punt dat u in gedachten moet houden, is de functionaliteit van de katoenen stof die u kiest.

Er zijn veel factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de juiste katoenen stof voor uw bedrijf. Een van de belangrijkste factoren is hoe uw logo eruit zal zien op de katoenen stof. Omdat katoen een natuurlijk materiaal is, zal het logo op de katoenen stof na verloop van tijd waarschijnlijk vervagen. Daarom is het belangrijk ervoor te zorgen dat het logo dat u kiest een groot contrast tussen kleuren en texturen heeft, zodat het na verloop van tijd goed leesbaar is.

Lichtgewicht katoen stoffen

Er zijn veel goede lichtgewicht katoenen stoffen beschikbaar op de markt. Als u op zoek bent om de kosten laag te houden, een katoenen stof die zeer licht in gewicht is een geweldige optie. Het beste aan een lichtgewicht katoenen stof is dat het zeer goed ademt.

Dit betekent dat het heel gemakkelijk is om je koel te houden terwijl je de stof draagt. Dit maakt het een geweldige stof om te gebruiken in de zomermaanden of wanneer u een bedrijf runt dat te maken heeft met warme omgevingen. Omdat katoen erg absorberend is, is het ook een goede keuze voor sanitaire doeleinden.

Ademende katoenen stof

Een ademende katoenen stof is ideaal voor bedrijven die te maken hebben met warme omgevingen. Dit komt omdat katoen een zeer absorberende stof is, wat betekent dat het veel warmte absorbeert. Om een katoenen stof als ademend te kunnen beschouwen, moet de verhouding tussen inslag en ketting groter zijn dan 10:1.

Omdat katoen erg absorberend is, is het belangrijk om een ademende katoenen stof te kiezen met een hoge verhouding tussen inslag en ketting. Door te kiezen voor een katoenen stof met een hoge verhouding tussen inslag en ketting zal de katoenen stof veel minder absorberend zijn. Dit is ideaal voor een bedrijf dat te maken heeft met warme omgevingen waar een hoge mate van absorptie gevaarlijk kan zijn.

Absorberend Katoenen Naaigaren

Als uw bedrijf te maken heeft met enige vorm van lichaamsvloeistoffen, zult u willen kijken naar katoenen stoffen die zijn behandeld met een absorberende katoenen naaigaren. Dit katoenen garen is speciaal ontworpen om vlekken en vloeistoffen af te stoten. Door te kiezen voor een katoenen stof met absorberende katoenen naaigaren kunt u gemakkelijk lichaamsvloeistoffen van het oppervlak van de stof houden.

Zo blijven niet alleen lichaamsvloeistoffen uit de buurt van uw bedrijf, maar blijven ook uw logo en tekst na verloop van tijd goed leesbaar. Omdat katoen een natuurlijk materiaal is dat sterk absorbeert, is het belangrijk om een katoenen stof met absorberend katoenen naaigaren te kiezen.

Conclusie

Katoen is een natuurlijk materiaal dat zeer duurzaam, ademend en absorberend is. Als u de kosten laag wilt houden, is een katoenen stof een prima optie. Als u uw branding na verloop van tijd leesbaar wilt houden, kies dan een katoenen stof die behandeld is met een absorberende katoenen naaigaren.